27.07.2008 г., 22:44 ч.

Ало, любов! 

  Поезия » Любовна
930 0 16
 

Ало, любов!

 

Ало! Ти ли си?

Как си, любов?

Мек е твоят зов.

Гласът ти лъчезарен

звучи потаен.

 

Пак помежду ни влиза друг,

но аз и ти сме тук.

Ало, ало, при мен ела -

долавям твоите слова.

Идвам, скъпа моя,

ето, излизам от завоя.

Ало, тук съм.

Ти къде си?

Не затваряй!

Обич моя, обърни се, целуни ме!

Ало! Ти си любовта, прегърни ме.

Ало! Ало? Ало?

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??