5.01.2011 г., 18:48 ч.

Алтернатива 

  Поезия » Друга
384 0 0

Не вярваме в реалността на зимата,

натрапила ни преспи под прозорците

и стегнала капризите на климата

в каноните на ледени пропорции.

 

Ще трябва да се учим да обичаме

прозрачната симетрия на думите

и призрачният спомен за кокичето

за нас ще е не ерес, а безумие.

© Златина Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??