19.11.2011 г., 16:35 ч.  

Алтернативен свят 

  Поезия » Любовна
896 0 4

Ти знаеш ли, че имам свят измислен,

в който с тебе сме щастливи.

където ти си ми единствен

и нося с обич твойто име.

 

Там моите красиви дъщери

с твоите очи ме гледат,

имаме и син дори -

перфектно копие на тебе.

 

В този свят съм даже и красива 

(ти само най-доброто заслужаваш).

Обичана съм толкова щастлива - 

ти знаеш как да убеждаваш.

 

И толкова е истинско, че чак

успявам някак си да оцелея,

когато за секунда се замисля как

без тебе всъщност аз живея.

 

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??