Ти знаеш ли, че имам свят измислен,
в който с тебе сме щастливи.
където ти си ми единствен
и нося с обич твойто име.
Там моите красиви дъщери
с твоите очи ме гледат,
имаме и син дори -
перфектно копие на тебе.
В този свят съм даже и красива
(ти само най-доброто заслужаваш).
Обичана съм толкова щастлива -
ти знаеш как да убеждаваш.
И толкова е истинско, че чак
успявам някак си да оцелея,
когато за секунда се замисля как
без тебе всъщност аз живея.
© Ива ВалМан All rights reserved.