3.02.2014 г., 23:51 ч.

Аман 

  Поезия » Хумористична
715 0 1

"Не пушете, господине, убивате се!!!"
Като меч забива учтивост във гръдта ми,
бавно и жестоко.
"Знам, че друго влиза по-дълбоко
от цигарения дим
в белите ви дробове, госпожо"

 

"Увеличете пениса си със седем сантиметра"
Сякаш нещо величаво
са седем сантиметра
във безкрайността?

 

© Божко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??