Feb 3, 2014, 11:51 PM

Аман 

  Poetry » Humour
713 0 1

"Не пушете, господине, убивате се!!!"
Като меч забива учтивост във гръдта ми,
бавно и жестоко.
"Знам, че друго влиза по-дълбоко
от цигарения дим
в белите ви дробове, госпожо"

 

"Увеличете пениса си със седем сантиметра"
Сякаш нещо величаво
са седем сантиметра
във безкрайността?

 

© Божко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??