11.07.2024 г., 9:20 ч.

Ами както дойде 

  Поезия » Гражданска
86 0 1

Ами както дойде

Дали ще плаче някой? Аз не знам!

Все едно ще ми е! Ще съм сам

по пътя към отвъдното, нали?

Излишни ще са всичките сълзи!

Не чакам някой много да тъжи!

И ще се радват много може би,

че тръгвам си във моя сетен час!

След мен това ще бъде и за вас!

Всеки своя грях ще си плати

но не със злато или със пари

а със сърцето си и със душа!

Или със дълга, тъжна самота!

Ала на мен ще ми е все едно!

Аз тръгвам си за зло или добро!

Проблемите си бързо ги реших

като написах този тъжен стих!

А след това каквото и да е!

Дали оттатък ще е по-добре?

Никой не е върнал се от там!

Кое и как е ще го видя сам!

10.07.2024 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, стой си тук,
    пиши напук
    на всяко зло,
    твори добро,
    гори, живей
    копней и грей!
    Щастлив човек
    поне до век!
    В любим език
    красив, велик!
Предложения
: ??:??