31.03.2008 г., 14:15 ч.

Амстердам 

  Поезия » Друга
621 0 4
... но той иска
да убие времето,
да го

счупи,
нарани,
разрине...

той иска да убие
времето си заедно
със някого,
дали ще съм аз,
или някой клошар
на улицата,

все едно е – стига
търсих знаците,
където липсват...

Аз знам къде не
се нуждаели от знаци –

Амстердам


© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??