10.05.2009 г., 22:02 ч.

Ангел 

  Поезия » Любовна
847 0 4

Ангел...

Ангел... си Ти,

небесен...

животът... с Теб,

не е лесен.

 

Ангел...

небесен...

моят свят,

за Теб,

е... тесен.

Но...

ще го променя...

ще го платя...

с Любовна болка...

и Тъга.

И... когато

го... разширя...

с Теб,

ще полетя...

С едни крила...

ще полетим...

в Любовния ефир...

безспир.

 

Но...

не забравяй Ти,

това...

че летим с едни крила...

и ако спрем...

един за друг

да се държим,

надолу...

единият...

ще полети... и лошо

ще се приземи.

Нека...

здраво се държим,

и дълго... да летим.

 

Любовта е...

искрена тогава,

когато... и от двамата...

се преживява...

 

от Богдан Григоров 02.06.2008г.  (Рогатиа)

© Богдан Григоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??