Ех, кръвосмучещи гадини,
долитащи със «Бъззз!» в съня,
убивал бих ви със дузини -
разчесвам пъпка не една.
Внезапен удар със ръката
и спират ваште сетива.
С червено казва ми стената,
че хранил съм ви бадева.
И с неприязън неприкрита
признавам ви добрия вкус,
щом плюскали сте до насита
отново моята «А плюс».
© Владимир Костов Всички права запазени