Oct 10, 2023, 9:48 AM

Антиода за комарите 

  Poetry » Humour
152 0 2

Ех, кръвосмучещи гадини,

долитащи със «Бъззз!» в съня,

убивал бих ви със дузини - 

разчесвам пъпка не една.

 

Внезапен удар със ръката

и спират ваште сетива.

С червено казва ми стената,

че хранил съм ви бадева.

 

И с неприязън неприкрита

признавам ви добрия вкус,

щом плюскали сте до насита

отново моята «А плюс».

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??