23.09.2010 г., 5:02 ч.

Антитеза 

  Поезия » Любовна
588 0 7

 

Антитеза

 

 

Душата ти е пълна с бисери,

но не мога да вляза в душата ти.

Сигурно защото си измислена.

Или обратното –

аз не съм истински.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??