26.03.2018 г., 21:51 ч.

На диета 

  Поезия » Хумористична, Авторска песен
616 0 8

                 Хам-хум, хам-хум 

                 гладен съм насън!

                 Хам-хум, хам-хум

                 ставам таласъм!

 

                Хам-хум, хам-хум

                сънувам тлъст бекон!

                Хам-хум, хам-хум

                прасенце на пилóн!

 

         припев:

 

               С крила, с крила

               и мазна крехтинка!

               С крила, с крила

               и мазна крехтинка!

 

              Хам-хум, хам-хум,

              приказни неща!

              Хам-хум, хам-хум,

              дали ще издържа!

  

            

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??