Хам-хум, хам-хум
гладен съм насън!
Хам-хум, хам-хум
ставам таласъм!
Хам-хум, хам-хум
сънувам тлъст бекон!
Хам-хум, хам-хум
прасенце на пилóн!
припев:
С крила, с крила
и мазна крехтинка!
С крила, с крила
и мазна крехтинка!
Хам-хум, хам-хум,
приказни неща!
Хам-хум, хам-хум,
дали ще издържа!
© Хари Спасов All rights reserved.