13.12.2010 г., 17:53 ч.

Апокалипсис 

  Поезия » Философска
563 0 0

 




Замълчи!
Не  говори!
Затвори очи!
Забрави за тази сляпа надежда!
Когато си с мен за друго не мисли!
Обичай ме и навън не поглеждай!
Дори когато светът се смали!
Дори когато отвсякъде избият водите!
Дори когато жарта в обръча ни улови!
Дори когато лавата ни е вече по петите!
Дори когато навън липсват следи!
Дори когато се пръскат звездите!
Дори когато изчезват светлини!
Дори когато се стопяват скалите!
И когато всичко се разруши!
Не мисли!
Всичко приеми!
Остани!
С мен бъди!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??