22.08.2016 г., 18:16 ч.

Апокалипсис 

  Поезия » Друга
312 0 3

Лежа на пода с цигара и уиски,

Но това нищо не значи,

Лежа на пода и гледам звездите,

Не, не плача.

 

И рухват около мен

Апокалиптични светове,

Но това нищо не значи.

Те просто умират с мен.

 

Не, аз не плача.

Лежа на пода и гледам небето.

Само то остава завинаги.

Дори когато хората и световете

Са безвъзвратно

Загинали.

© Ваня Накова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??