3.04.2012 г., 12:48 ч.

Априлски сняг 

  Поезия » Друга
402 0 0

Априлски сняг,

фалшива пролет,

натрапник, звяр -

как да го изгониш?!

 

Килими снежни

зимата постла -

коприни нежни

с цвят студенина,

 

а всичко цъфна

някак заблудено,

студът се върна,

пролетта е отменена.

 

01.04.2012г.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??