2.10.2019 г., 7:44 ч.

Арфа 

  Поезия » Друга
261 2 2

Златна арфа, златна арфа,

свири нежно в късен ден.

Не е арфа, не е арфа,

твоят глас трепти край мен!

 

Звънка арфа, звънка арфа,

звуци спрели до сърце.

Ти си арфа, ти си арфа,

аз те нося на ръце!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??