АРМАГЕДОН
И пак Земята ще се чисти,
ще се отърсва от греха,
ще ни спохождат мрачни мисли,
за „ Интересни времена ”.
И ще изровим стари пушки,
останали от прежната война,
„Армагедон” ще се извърши,
и цветен пак ще е Света.
А щом лицата си умием,
с ръка пригладим белите коси,
умората от битката ще скрием.
Какво пък ! Свърши се! Нали!
За всекиго от нас ще има,
в награда – мъничка сълза,
в очите на жена любима,
теб вярно чакала е тя.
28.04.2017 г.
© Христо Паничаров Всички права запазени