25.11.2021 г., 22:44 ч.

Аромат на мъж и още нещо 

  Поезия » Любовна, Еротична
728 0 0

 

Плътски, лъвски аромат...
настръхвам и ми е горещо...
Прегръща ме във нощен хлад
аромат на мъж и още нещо!

 

Под силата на жарка страст
и нежността на галеща милувка,
се оставям аз на твойта власт
за да те изпия със целувка.

 

Докосване от кадифени стонове,
разлива се сред моите коси.
Сред феерия от цветни тонове
жадуваме се аз и ти.

 

Прехапвам устни прежадняла...
Животински... силен и... мъжествен...
В слабостта си премаляла...
Закон природен и естествен...

© Румяна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??