Nov 25, 2021, 10:44 PM

Аромат на мъж и още нещо 

  Poetry » Love, Erotic
755 0 0

 

Плътски, лъвски аромат...
настръхвам и ми е горещо...
Прегръща ме във нощен хлад
аромат на мъж и още нещо!

 

Под силата на жарка страст
и нежността на галеща милувка,
се оставям аз на твойта власт
за да те изпия със целувка.

 

Докосване от кадифени стонове,
разлива се сред моите коси.
Сред феерия от цветни тонове
жадуваме се аз и ти.

 

Прехапвам устни прежадняла...
Животински... силен и... мъжествен...
В слабостта си премаляла...
Закон природен и естествен...

© Румяна Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??