17.06.2009 г., 11:51 ч.

Авария 

  Поезия » Друга
425 0 3

в котелното
на мойто подсъзнание
една тръба
просъска и се спука
димът лютив
започна да изскача
от светещите
зад очите дупки
и заблестя
с червени светофари
изпънатото
с ботокс безмимично
лице
а по върхарите
на слога
засъскаха една през друга
срички

какво се беше
случило със мене
защо така
натегнахме винтила

отдавна никой
не е губил време
да смаже арматурите ми
с "мила"

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??