7.09.2011 г., 15:40 ч.

Август 

  Поезия » Бели стихове
1605 0 2

Изгреви събирам,

храня се с вода.

Тайно се обливам

с морска синева.

 

Жените са ми жрици,

гуру на душата.

Страх е да умирам,

пазещ самотата.

 

Обичам се изцяло,

мразя ви наивни.

Любовта е, мила моя,

кладенец от гривни.

 

И както вятърът платна издува...

и както влюбен за любов жадува,

така и ти остави листата,

ръка подай и си вземи цветята. 

© Михаил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??