7 сент. 2011 г., 15:40

Август 

  Поэзия » Белые стихи
1611 0 2

Изгреви събирам,

храня се с вода.

Тайно се обливам

с морска синева.

 

Жените са ми жрици,

гуру на душата.

Страх е да умирам,

пазещ самотата.

 

Обичам се изцяло,

мразя ви наивни.

Любовта е, мила моя,

кладенец от гривни.

 

И както вятърът платна издува...

и както влюбен за любов жадува,

така и ти остави листата,

ръка подай и си вземи цветята. 

© Михаил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??