Изгреви събирам,
храня се с вода.
Тайно се обливам
с морска синева.
Жените са ми жрици,
гуру на душата.
Страх е да умирам,
пазещ самотата.
Обичам се изцяло,
мразя ви наивни.
Любовта е, мила моя,
кладенец от гривни.
И както вятърът платна издува...
и както влюбен за любов жадува,
така и ти остави листата,
ръка подай и си вземи цветята.
© Михаил All rights reserved.
гуру на душата.
))))))