Авточеститка
На този ден преди години, Тато
приемаше награди и похвали
А аз сама, че моите приятели
по лятному се бяха разпиляли.
Завиждах му за медийната слава
и между редовете още не четях.
Годините с години се сменяваха
и днес не съм това, което бях.
Условно наклонените понятия
отстъпиха пред твърдо"да" и "не".
Лицето и снагата остаряваха,
душата ми - все още зеленее...
На този ден съм тъжна по традиция
не за годините и не за огледалото...
Приятели, едно за мен изпийте
на този ден. И нека е Наздраве!
07.09.2007г.
© Дочка Василева Всички права запазени