20.12.2007 г., 15:50 ч.

Автопортрет 

  Поезия » Друга
696 0 22
АВТОПОРТРЕТ

Аз съм страхливец - без страх,
аз съм умен глупак.

Аз съм благ светец,
аз съм подъл лъжец.

Аз съм интелигентен тъпанар,
аз съм буден и заспал.

Аз съм от Господа дар,
аз съм на дявола другар.

Аз обичам и мразя,
аз се заричам и мамя.

Аз съм в окови и съм свободен,
аз съм нещастен и съм доволен.

Аз съм богат сиромах,
аз съм жив, но умрях.

Аз съм бай Ганьо, Бон Скот и Уилям Блейк,
аз съм твърд, но съм мек,
аз съм просто...ЧОВЕК.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??