Автопортрет
Гледайте на мене
като
част от обстановката.
Вещ от друго време
във мебелировката.
Малко неугледен,
с вехта тапицерия
и нещастно влюбен
в новата ламперия.
Кротко преживявам
аз сред фурнитурата.
Любовта възпявам
в рими.
ДА ЖИВЕЙ КУЛТУРАТА!
© Петър Варчев Всички права запазени