Oct 25, 2007, 11:07 PM

Автопортрет 

  Poetry » Other
484 0 9
   

Автопортрет

 

Гледайте на мене

като

част от обстановката.

Вещ от друго време

във мебелировката.

 

Малко неугледен,

с вехта тапицерия

и нещастно влюбен

в новата ламперия.

 

Кротко преживявам

аз сред фурнитурата.

Любовта възпявам

в рими.

ДА ЖИВЕЙ КУЛТУРАТА!

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??