Аз съм огън - ти си вода!
Аз съм стихия, орисана да бъде сама.
Ти ме обливаш, но аз не мога да спра
да Искам, да Действам и пак да Горя.
Ти си спокойствие, нежност,
ти си тиха вода.
Ти си ласка, кристална и чиста -
дълбока вода.
Ти си сигурност, обич,
математически точна везна.
Но аз съм стихия -
живея, когато горя!
© Лъки Всички права запазени
Ти си мощна стихия
и влюбен и див ураган,
а тегне над мен орисия
да бъда нестихващ вулкан.
...това съм го писала преди много години,
а колко е близко до твоето...с обич за теб.