22.08.2005 г., 11:19 ч.

Автопортрет на една една Любов 

  Поезия
964 0 2
В косата ми
се крият тайни.
Подслонила е слънца,деца,луни..
И всички те със своя чар омайват
зад различен сноп от есенни коси.
...разбери...

В очите ми
се къпят капки радост.
Танцуват боси танца на мира,
в кръга на моя тъмен ирис
посрещат всяка утринна роса.
...научи...

В ръцете ми
съм скрила сръчност-
припряна, влюбена в света.
И всеки пръст показващ нежност
е галещ с трепети нощта.
...докосни...

© Дъга Есенна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??