Aug 22, 2005, 11:19 AM

Автопортрет на една една Любов 

  Poetry
953 0 2
В косата ми
се крият тайни.
Подслонила е слънца,деца,луни..
И всички те със своя чар омайват
зад различен сноп от есенни коси.
...разбери...

В очите ми
се къпят капки радост.
Танцуват боси танца на мира,
в кръга на моя тъмен ирис
посрещат всяка утринна роса.
...научи...

В ръцете ми
съм скрила сръчност-
припряна, влюбена в света.
И всеки пръст показващ нежност
е галещ с трепети нощта.
...докосни...

© Дъга Есенна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??