2.05.2005 г., 22:53 ч.

Аз ... 

  Поезия
1103 0 2

Аз съм привидение в нощта,
малка лодка вързана на кея.
В огъня ,в морето и в страстта,
като адски образ ще живея

Ще запаля целия измислен свят,
ще гори в желание и самота,
а когато всички изгорят
с полъх ще отвея пепелта!

 

5.05.2004г.

© Даниела Иванова-Рибарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??