May 2, 2005, 10:53 PM

Аз ... 

  Poetry
1106 0 2

Аз съм привидение в нощта,
малка лодка вързана на кея.
В огъня ,в морето и в страстта,
като адски образ ще живея

Ще запаля целия измислен свят,
ще гори в желание и самота,
а когато всички изгорят
с полъх ще отвея пепелта!

 

5.05.2004г.

© Даниела Иванова-Рибарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??