31.03.2008 г., 9:26 ч.  

Аз 

  Поезия » Любовна
717 0 12

Не съм богиня, нито самодива –

(тъй както ти самият не си бог).

Но всяко женско име ми отива

и всяка моя фибра е любов.

 

Не ме рисувай, в стих не ме затваряй –

в ръцете си за миг ме приюти.

Неверник да си, ще ти стана вяра

и сам ще ме изваеш от мечти.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??