24.02.2009 г., 0:38 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
599 0 2

Мислиш си, че ме познаваш.
О, не знаеш как грешиш!
Искаш да съм като всички останали..
Sorry, пич, ама не съм!
Няма и да бъда!
Това съм аз! Аз!
Аз, не другите!
Не съм като тях!
Никога не съм искала и няма и да бъда!
Аз съм като книга-
прочел си една страница и си мислиш, че знаеш как ще свърши.
Да, ама не...
Има още много страници до края..
Който не винаги е очакваното.
И не можеш да го промениш..
Разбери, че не можеш да определяш правилата, по които ще живея!
Не можеш да предначертаеш стъпките, които ще направя!
Не можеш да решаваш вместо мен!
Не можеш!
Защото това съм Аз, Аз и само АЗ!

 

22.02.2009г.

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??