3.10.2006 г., 11:38 ч.

Aз бях... 

  Поезия
645 0 10
В ръцете ти, трепереща от обич,
прелях във лунна светлина,
когато се пресегна да помилваш
и тялото, и моята душа...
В душата ти съм светла и красива!
Оглеждам се във поза и анфас,
там своята постеля моята намира
и слива се със твоята в захлас!
В очите ти потънах до забрава,
на устните ти дишането бях!
Не зная, утрото какво ми предвещава!
Но зная! В твоята душа живях!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??