13.05.2008 г., 18:06 ч.

Аз чаках те и ще те чакам пак 

  Поезия » Любовна
983 0 2

Аз чаках те и ще те чакам пак,
в тоз живот ориста ми е такава.
Да достигна твоя жадуван бряг,
камшици плющят - съдба, не мога.

Аз чаках те и ще те чакам пак
и стихове за теб чрез друг ще пиша.
Очите ти - черни, потънали в страст,
гласът ти плътен, жадуващ сласт.

Аз чакам те и ще те чакам пак,
напук на всичко и на всеки.
Ще те рисувам жадно в стих,
ти, моя музо, все до мен била си.

© САРА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??