26.10.2011 г., 13:10 ч.

Аз човек съм 

  Поезия » Друга
470 0 2

Аз човек съм на тази земя,
щом дишам, работя, живея
и благодарен съм за това,
че тъй добре го умея.
 
Аз човек съм на тази земя,
с една-едничка цел в живота,
изправен, гордо да вървя,
живота си да живея с охота.

Аз човек съм на тази земя
и не искам аз вашето одобрение,
аз човек на този свят ще си умра,
просто моля за малко уважение.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е да и би трябвало всички да имаме уважение един към друг,поради една или друга причина
  • Уважението не е за всеки, но привидно на всеки трябва да се отдава.
Предложения
: ??:??