9.01.2021 г., 9:09 ч.

Аз цяла вечер чаках този миг 

  Поезия » Любовна, Еротична
872 1 4

Аз цяла вечер чаках този миг -

да бъдем само двама най-накрая...

Нетърпелив се взирах в твоя лик

и още някъде... Да си призная,

докато свиреше на клавесина

и пееше на гостите, очите

тъй често спирах, тих, между гърдите -

на меката им гънка, чудно финна,

която ще сравня със страстна струна

и нея първо, тука и сега,

във стаята ти дълго ще целуна

с ръце обхванал тънката снага...

 

И духвам свещите... Сред миризма

от дим на восък, сваляме перуки

и падат модни дрехи, и в тъма

зовяща от любов сме вече други.

Разплитам бавно твоите коси,

развръзвам и корсета ти пристягащ

и ето те - естествена оставаш...

по-хубава, нали... Вълшебна си!

Понасям те като перце... Полагам

любимата в легло, под балдахин.

За нежността ти нищо не отлагам.

Към щастието пътят е един...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Елмаз! Желая ти прекрасни вдъхновения!
  • Лелеее, цялата е твоя! Толкова нежност, желание и любов има тук! Страхотен си, браво!
  • Благодаря ти, Светле! Фантазия и практика в съчетание!
  • Страхотен си...
    Въображението ти няма граници...
    А еротиката...
    Така фино поднесена...
Предложения
: ??:??