21.09.2006 г., 18:51 ч.

Аз, цялата 

  Поезия
765 0 9

Душата ми е малък син прозорец
и трябва само някой да отвори
крилата му, за слънце зажаднели,
така светът като в галерия ще влезе
и даже слънцето горещо да залезе,
все нечий поглед в нея ще остане.

Очите ми са бездни нереални -
ту радостни, ту влажни, ту печални...
но нестинарски пламъци в тях тичат.
И в мойте вени кръв неукротена
се мята дива, огнено-червена...
АЗ ИМАМ НУЖДА ПРОСТО ДА ОБИЧАМ!

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??