16.01.2007 г., 11:29 ч.

Аз денонощно ти пея 

  Поезия
542 0 2



 

Аз денонощно ти пея -

гоня от взора ти мрака:

с любовта те родея

и те дарявам със злака,

тебе направил те булка

чрез свежестта ти моминска

и в искра на светулка

вдъхнах свежест градинска.

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??