Jan 16, 2007, 11:29 AM

Аз денонощно ти пея 

  Poetry
545 0 2



 

Аз денонощно ти пея -

гоня от взора ти мрака:

с любовта те родея

и те дарявам със злака,

тебе направил те булка

чрез свежестта ти моминска

и в искра на светулка

вдъхнах свежест градинска.

© Валери Рибаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??