21.04.2017 г., 13:54 ч.

Аз ги пращам 

  Поезия » Любовна
234 0 1

Напомня ли ти моите извивки
Луната, когато се закръгля? 
Подканящо изваяни и пищни,
лишават ли те от спокойни сънища?

 

Нощта люлее ли те, шепнеща със нежност,
в прегръдката си тъмна и дълбока, 
как погледът ти води към безбрежност 
и би те следвала в коя да е посока?

 

И имаш ли усещане за преданост
светулката до теб щом не угасва,
а лъч дарява ти и в пътя ти те следва?

 

Кажи, усещаш ли ги…
Защото аз ги пращам!

© Надежда Тошкова Всички права запазени

26/01/2015 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??