15.01.2009 г., 15:06 ч.

Аз и моята болка 

  Поезия » Друга
526 0 0
 

Аз и моята болка

 

Аз бях смирена девойка.

Сега съм вода,

която умира.

 

Аз бях буйно момче.

Сега съм вятър,

който умира.

 

Бяхме млади, зелени треви -

после попари ни есен.

 

Ех, мой деца!

Родени от моята болка.

Бъдете сега!

 

Че някъде там - отдалеч

подготвя за вас

- Тя свойта коса...

 

Че някъде там - отдалеч

Човекът ви

сипа отрова...

 

23.08.94

 

 

   

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??