10.01.2013 г., 0:49 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
540 0 0

Аз и ти



Бяхме с теб като огън –
горяхме в пламъка на любовта.
Безброй години все се търсихме –
накрая съдбата ни събра.
 
Бяхме с теб като песен,
мелодична, докосваща душата за миг.
И ето, днес пак съм меланхолична –
отдавна  замина си от мене ти.
 
Бяхме с теб като приказка красива –
започваща с вълшебно начало.
Но почти година мина, откакто си замина,
а аз още спомням си онези времена.
 
Бяхме.
Вече не сме (днес не сме ние),
днес сме просто аз и ти.
Разделихме се, уви.
 
Открихме се и се изгубихме.
По-чужди сме от всякога, нали?
Не си говорим, телефоните стоят изключени.
Защото вече не сме ние, просто сме си аз и ти. 

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??