Ела и заживей със мен и двама с Тебе да посрещнем този хубав и прекрасен ден.
Любовта ми към Теб във моето сърце е толкова голяма, че никъде по мене не може да се образува рана.
И Ти ме любиш въпреки, че съм несъвършен.За това живея с Тебе за това съм аз роден.
Хващам Твоята ръка и двама с Тебе образуваме света.
© Куни Тодоров Всички права запазени