18.04.2008 г., 7:46 ч.  

Неслучени слънца 

  Поезия » Любовна
785 0 19

Изчезнаха земи и океани,

когато лудо полетях към теб.

Крилата ми са целите във рани,

ала под тях сърцето ми расте.

 

И с тази обич недоизживяна,

под толкова неслучени слънца,

ще стигна няой ден. И ще остана.

Но ти дали ще ме дочакаш цял?

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??