Изчезнаха земи и океани,
когато лудо полетях към теб.
Крилата ми са целите във рани,
ала под тях сърцето ми расте.
И с тази обич недоизживяна,
под толкова неслучени слънца,
ще стигна няой ден. И ще остана.
Но ти дали ще ме дочакаш цял?
© Елица Ангелова All rights reserved.
Винаги ме зареждаш!