5.10.2013 г., 20:19 ч.  

Аз имам много имена 

  Поезия » Любовна
1273 0 9

Аз имам много имена

и всичките страшно различни,

в един ден съм просто тъга,

в друг до лудост обичам.

И съм строга, мълчалива скала,

и мила, нежна - омайна,

ту неясна и хладна мъгла,

ту сладка, изкушаваща тайна.

За името ми питаш сега?

То е ясно, то е писък и зов

и всъщност най ми приляга,

защото е само Любов!

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??